حضرت فاطمه (س) واسطه هر خیری به بشریت است
حجت‌الاسلام عالی معتقد است که هر خیری از قرآن و عترت به مردم می‌رسد، به ‌واسطه‌ حضرت فاطمه زهرا (س) است.
كدخبر: id-12506
تاريخ: 2019-02-10 13:27:15

به گزارش واحد خبری کانون شیفتگان حضرت قائم (عج) به نقل از تسنیم ، مراسم عزاداری شام شهادت حضرت فاطمه‌ زهرا (س)، با حضور رهبر معظم انقلاب اسلامی و با سخنرانی حجت‌الاسلام مسعود عالی و مداحی محمود کریمی در حسینیه امام خمینی (ره) برگزار شد.

حجت‌الاسلام عالی در این مراسم طی سخنانی گفت: شیخ صدوق در کتاب‌های متعدد خود روایتی را نقل کرده است، امام صادق (ع) فرمود: حضرت فاطمه (س) نزد خدا 9 اسم دارد: «لِفاطِمَةَ سَلامُ اللّهِ عَلَیها تِسعَةُ أسماء عِندَ اللهِ عزّ و جلّ: فَاطِمَةُ وَ الصِّدیقَةُ و المُبارِکَةُ و الطّاهِرَةُ و الزَّکیَّةُ و الرَّضیَّةُ و المَرضیَّةُ والُمحَدَّثَةُ و الزَّهراءُ».

وی درباره علت نامیده شدن حضرت فاطمه زهرا (س) به اسم «مبارکه» گفت: گرچه حضرت صدیقه‌ طاهره (س) در هنگام شهادت 19 سال عمر بیشتر نداشتند اما برکت و خاصیت عمر ایشان به اندازه‌ همه تاریخ است.

حجت‌الاسلام عالی به تعبیر «کوثر» در قرآن کریم خاطرنشان کرد: حضرت زهرا (س) نه ‌تنها ادامه‌دهنده‌ شخص و نسل رسول اکرم (س) بلکه ادامه‌دهنده‌ شخصیت، نبوت و رسالت ایشان بودند و تا ابد، هر خیری از قرآن و عترت به مردم می‌رسد، به ‌واسطه‌ی حضرت صدیقه‌ی کبری (س) است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود گفت:‌ خیر و برکت غیر از نعمت است، نعمت‌ها الزاماً به خیر آدمی تمام نمی‌شود، خدا نعمت‌هایی در این عالم داده، فرزند، زیبایی، قدرت و مقام و ...، ولی اینطور نیست که حتماً به خیر انسان منتهی شود، در حقیقت نعمت‌ها برای امتحان است، برای اینکه خدا ببیند ما با این نعمات چطور رفتار می‌کنیم. این نعمت می‌تواند باعث خیر و هم می‌تواند باعث شر شود و آدمی را تا جهنم هم ببرد.

حجت‌الاسلام عالی تصریح کرد: درود خدا بر آن کسانی که با ساده‌زیستی خود وقتی وارد قدرت شدند، پاک وارد شدند و پاک‌تر خارج شدند، درود خدا بر امام خمینی (ره) و رهبر معظم انقلاب اسلامی، این دو بزرگوار نشان دادند که می‌شود در بالاترین رده مسئولیتی بود اما در ساده‌ترین شکل زندگی کرد، این افراد باعث می‌شوند استقامت در جامعه دیده شود.

 

وی افزود: مسئولان عزیز! درست است که خانه‌های اشرافی و ... را نمی‌توان فوری حکم به حرام بودنشان کرد، اما اشرافی زندگی کردن به تدریج باعث اشرافی فکر کردن می‌شود، سلطنتی زندگی کردن به تدریج تمایلات انسان را سلطنتی می‌کند و در تصمیات اثر می‌گذارد. اگر زندگی‌تان ساده باشد می‌توانید درد مردم را بفهمید و در تصمیم‌گیری‌ها حواستان به مردم هم باشد.

 

 

انتهای پیام/