کتاب خوب حس حضور امام(عج) را در دل ها ایجاد می کند/صرف نوشتن از غربت امام اثر سوء دارد
حجت الاسلام محمودی با بیان اینکه کتاب های مهدوی باید حس حضور امام زمان(عج) را در جامعه و در دل ها ایجاد کنند، گفت: این آثار باید سبب معرفت ما به حضرت حجت(عج) شوند، یکی از راه های آوردن مهدویت و انتظار به صحنه زندگی کتاب است.
كدخبر: id-13050
تاريخ: 2019-05-02 10:01:29

به گزارش واحد خبری کانون شیفتگان حضرت قائم (عج) به نقل از شبستان ، حجت الاسلام «حسن محمودی» درباره الزامات نشر مهدوی، اظهار کرد: کتابت احادیث از ضرورت های دین ما است یعنی باید برای بقای معارف ناب دینی احادیث اهل بیت علیهم السلام مکتوب شود، اما متاسفانه در سده نخست اسلام این مهم از سوی خلفا مورد کوتاهی قرار گرفت و نقل حدیث ممنوع شد.

 

این کارشناس مهدوی با بیان اینکه با تلاش علما این نقیصه تا حدودی برطرف شد، تصریح کرد: تاکید اهل بیت(ع) بر کتابت احادیث برای آن است که نسل نو با معارف دین آشنا شوند، ما نیز بدون این مکتوبات نمی توانستیم شناخت لازم را نسبت به دین به دست آوریم.

 

وی تاکید کرد: با توجه به آنکه مهدویت از مسائل مهم همه ادوار تاریخ است لذا باید مهدویت در نشر مکتوب مورد توجه قرار بگیرد البته همراه با دقت تا از بیان احادیث ضعیف السند و جعلی جلوگیری شود. متخصصان مهدویت باید بتوانند از مصادر اصلی و نخستین در تالیف آثار بهره بگیرند.

 

حجت الاسلام محمودی تخصص گرایی را از مشکلات نشر مکتوب در حوزه مهدویت دانست و گفت: این رویه باعث شده کتاب های جذاب برای معرفی امام زمان(عج) به نسل جدید در قلت باشد، از این رو، ضرورت دارد اهل قلم و علاقمندان به این ساحت در این میدان ورود کنند و برای مخاطب عام به ویژه کودکان و نوجوانان دست به تالیفات مهدوی بزنند.

 

وی با بیان اینکه معرفت ما به امام زمان(عج) چند گام دارد که گام نخست آن مطالعه کتب قوی و جذاب است، ابراز کرد: در این باره بیشتر باید به معارفی بپردازیم که ما را در شناخت حضرت بقیه الله الاعظم(عج) کمک می کند. این اشتباه است که با مطالعه به شناخت می رسیم، مطالعه گام نخست برای کسب معرفت است.

 

مولف آثار مهدوی در حوزه کودک و نوجوان تاکید کرد: مقام معظم رهبری می فرمایند: «هر چه کامل تر شویم ظهورش را نزدیک تر کرده ایم، اگر ما خود را به صلاح نزدیک کنیم آن روز نزدیک خواهد شد». باید توجه داشت این نزدیک شدن هم نیاز به بعد عقلی دارد هم احساسی و عاطفی.

 

وی اضافه کرد: نباید فقط در پی جواب شبهات بود بلکه باید حس حضور امام زمان(عج) را در جامعه و در دل ها ایجاد کنیم. به تعبیر مقام معظم رهبری اگرچه امام زمان(عج) ظهور نکرده اند اما در صحن دل های ما حضور دارند. یکی از راه های آوردن مهدویت و انتظار به صحنه زندگی تالیف کتاب است.

 

حجت الاسلام محمودی با بیان اینکه ما در این باره کتاب و تالیف کم داریم، ابراز کرد: رشد عرفان های نوظهور به دلیل آن است که عقل را رها کرده و احساس صرف را چسبیده اند در حالی که باید عقل و احساس را توامان داشت. اینکه برخی از کتاب ها صرفاً روی مباحث همچون غربت امام عصر(عج) و حزن و اندوه دست گذاشته و مانور می دهند، باعث دلزدگی می شود.

 

وی افزود: همچنین است کتاب هایی که صرفاً موضوع دیدارها و تشرفات به محضر حضرت بقیه الله الاعظم(عج) را پررنگ کرده و اینچنین احساسات را نشانه می روند. کتاب هایی که در موضوع مهدویت نوشته می شوند باید سبب معرفت ما به امام عصر(عج) شوند.

 

این کارشناس مهدوی با تاکید بر لزوم جدی گرفتن زمینه سازی برای ظهور، گفت: کوتاهی های ما در کسب آمادگی برای ظهور باعث شد مقام معظم رهبری اقدام به صدور بیانیه گام دوم انقلاب کنند تا ما در مسیر تمدن سازی و آمادگی برای ظهور حرکت کنیم. در این مسیر کتاب و تالیفات مهدوی هم می تواند راهگشا باشد.

 

وی با تاکید بر لزوم توجه به نسل کودک و نوجوان به عنوان آینده سازان در گام دوم انقلاب، خاطرنشان کرد: کتاب های «هیچ کس به من نگفت»، «هشت قدم در کوچه باغ انتظار»، «پدری مهربان برای همه» و «وقتی بیایی» در موضوع مهدویت برای مطالعه نوجوانان توصیه می شود.