امام زمان(عج) روزه‌دار و مهمان واقعی رمضان هستند/ دعای سحر و افطارمان را به فرج گره بزنیم
یک کارشناس مهدوی با بیان اینکه ماه رمضان از جهات مختلف با امام زمان(عج) ارتباطی عمیق دارد، گفت: روزه‌دار و مهمان واقعی ضیافت‌الله، امام زمان(عج) هستند، اگر قرار است خوبی ها و خیرات رزق و روزی ما شوند ایشان واسطه دریافت فیض هستند.
كدخبر: id-19770
تاريخ: 2022-04-04 18:35:07

به گزارش واحد خبری کانون شیفتگان حضرت قائم (عج) به نقل از شبستان ، حجت الاسلام «محمدرضا فوادیان» درباره ارتباط ماه مبارک رمضان با امام زمان(عج)، اظهار کرد: ماه مبارک رمضان به دلیل ویژگی های خاص و حوادث تاریخی، ارتباط ویژه ای با امام زمان(عج) دارد؛ ماه رمضان، بهار قرآن است در قرآن بیش از 300 آیه به حضرت مهدی(عج) تاویل شده است یعنی در 30 جزء قرآن آیاتی به امام مهدی(عج) اختصاص دارد.

 

این کارشناس مهدوی ادامه داد: علاوه بر این، در ماه مبارک رمضان مردم انس بیشتری با دعا دارند، دعای افتتاح که هر شب خوانده می شود و از لسان امام مهدی(عج) است، نکات مهدوی جالبی را در خود دارد، در این دعا عرضه می داریم که خدایا بواسطه حضرت حجت(عج) پراکندگی های ما را به جمع تبدیل کن.

 

وی تصریح کرد: همچنین دعایی که هر روز و بعد از هر نماز می خوانیم و با این فراز شروع می شود: «اَللّهُمَّ اَدْخِلْ عَلی اَهْلِ الْقُبُورِ السُّرُورَ ...» به خوبی اوصاف عصر ظهور را بیان می کند و دعای ظهور امام مهدی(عج) است؛ زمانی مردگان قبرها خوشحال می شوند و فقرا همگی بی نیاز می شوند که امام زمان(عج) ظهور کرده باشند. در کتاب شریف مکیال المکارم ادعیه مهدوی ایام ماه مبارک رمضان تصریح شده است.

 

حجت الاسلام فوادیان با بیان اینکه حوادث و مناسبت های تاریخی این ماه نیز ارتباطی عمیق با امام زمان(عج) دارد، گفت: دهم ماه مبارک رمضان سالروز وفات حضرت خدیجه(س) فرصت تبیین نقش زنان در یاری حجت خدا و تربیت نسل منتظر است؛ نیمه این ماه سالروز ولادت امام حسن مجتبی(ع) و تبیین احادیث مهدوی ایشان، 17 رمضان، سالروز تاسیس مسجد مقدس جمکران به امر امام زمان(عج)، ایام شهادت امیرالمومنین امام علی(ع)، لیالی قدر، روز قدس، آخرین جمعه ماه مبارک رمضان همگی از مناسبت هایی است که با امام مهدی(عج) و مهدویت پیوندی عمیق دارند.

 

وی تاکید کرد: نکته اصلی آنکه روزه‌دار و مهمان واقعی ماه مبارک رمضان، امام زمان(عج) هستند، اگر قرار است خوبی ها و خیرات رزق و روزی ما شوند امام زمان(عج) واسطه دریافت فیض هستند، اگر در شب های قدر مقدرات بهتری می خواهیم، هنگام افطار که دعا مستجاب است و نیز در سحرها که فضیلت بسیار دارد یاد امام عصر(عج) باشیم. اکنون که در ماه مبارک رمضان حال مناجات داریم و نفس‌های ما حکم تسبیح را دارد، بهتر است در راس همه کارها به یاد امام مهدی(عج) باشیم و در حق ایشان دعا کنیم.

 

وی در پایان درباره عملی که در ماه مبارک رمضان امکان بیشتری برای انس با حضرت(عج) را به ما می دهد، خاطرنشان کرد: معمولاً در ماه رمضان قرآن می خوانیم، در روایت است هر کس 50 آیه قرآن بخواند دعایش مستجاب است، خوب است کوتاه ترین دعاها را به بلندترین آرزو یعنی فرج امام زمان(عج) گره بزنیم.